Labor Day

Er en Drama film instrueret af Jason Reitman med skuespillerne Alexie Gilmore, Maika Monroe, Josh Brolin, Tobey Maguire fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Adele er en deprimeret enlig mor, der bor i et hus på landet med sin 13-årige søn Henry. En dag de er i byen for at klare deres indkøb, møder de Frank i en butik. Han beder om at få et lift og ender med også at få husly, men det viser sig snart, at han er en fange på flugt fra loven.

Labor Day

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Labor Day
Instruktør Jason Reitman
Udgivelsesår 2013
Tags undslap straffefange(escaped convict), deprimeret mor(depressed mom)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film