Beirut

Er en Action, Thriller, Drama film instrueret af Brad Anderson med skuespillerne Jay Potter, Sonia Okacha, Larry Pine, Ben Affan fra 2018

Sammenlign priser

Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu

Plot

For 10 år siden endte diplomaten Mason Skiles' ophold i Beirut i tragedie, da han forsøgte at beskytte den forældreløse knægt Karim. Nu prøver Mason at glemme de forfærdelige begivenheder med druk. En dag bliver han tilbudt en tur tilbage til Beirut for at undervise. Da han når frem, går det dog op for ham, at CIA har helt andre planer. En af Masons gamle venner er blevet kidnappet, og den skyldige bag forbrydelse er den nu voksne Karim!

Beirut

Detaljer

Genre Action, Thriller, Drama
Originaltitel Beirut
Instruktør Brad Anderson
Udgivelsesår 2018
Tags 1970s, terrorist, midten øst(middle east), krig(war), gidsel(hostage), 1980s, arabiske(arab), israelske palæstinensiske konflikt(israeli palestinian conflict)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere