21 Grams

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Alejandro González Iñárritu med skuespillerne Catherine Dent, Marc Musso, Trent Dee, Loyd Keith Salter fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Denne film stykker livet på tre meget forskellige personer sammen. Paul er en matematiklærer med hjerteproblemer og et problematisk forhold til sin britiske kone Mary. Christine er en tidligere narkoman, der bor med sin elskværdige mand og to døtre. Jack er nykristen med en kone, der har støttet ham siden hans dage som kriminel. En tragisk ulykke betyder at deres veje krydses og deres liv vikles sammen.

21 Grams

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel 21 Grams
Instruktør Alejandro González Iñárritu
Udgivelsesår 2003
Tags tab af familie(loss of family), selvmord forsøg på(suicide attempt), transplantation, desperation, sorg(sadness), bil Crash(car crash), Rage og hader(rage and hate), liv og død(life and death), ex-tilbageholdte(ex-detainee)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film