Intolerable Cruelty

Er en Romantik, Komedie, Krimi film instrueret af Ethan Coen med skuespillerne Camille Anderson, Geoffrey Rush, Paul Adelstein, Jack Kyle fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

En yderst succesfuld skilsmisseadvokat forelsker sig i en af de hensynsløse kvinder, som han møder en del af i kraft af sit virke. Hun har giftet sig til penge og satser nu på at blive skilt fra sin mand med det formål at få tilkendt det meste af hans formue i processen. Alle er overbeviste om, at de har regnet den ud, men hvem snører hvem?

Intolerable Cruelty

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Krimi
Originaltitel Intolerable Cruelty
Instruktør Ethan Coen, Joel Coen
Udgivelsesår 2003
Tags Hitman, Californien(california), utroskab(infidelity), retten(court), advokat(lawyer), skilsmisse(divorce), Assassin, Tycoon, satire, snigmorder(assasin), advokat(attorney), arv(inheritance), fetish
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film