Jurassic Park III

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Joe Johnston med skuespillerne Blake Michael Bryan, Taylor Nichols, Laura Dern, Trevor Morgan fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Palæontologen Alan Grant lader sig overtale til at guide eventyreren Paul Kirby og hans kone på en flyvetur over den frygtede dinosaur-ø. Det som skulle være en stille flyvetur udvikler sig snart til et mareridt - kæmpeøglerne er klogere og ondere end Grant kunne forestille sig, og hans følgesvende er ikke det de udgiver sig for at være. Nervepirrende thrillereventyr som er den tredje i rækken af "Jurassic Park"-filmene, instrueret af Joe Johnston ("Jumanji" og "Captain America: The First Avenger"). Sam Neill ("The Piano") er tilbage i rollen som Dr. Alan Grant, mens William H. Macy ("Magnolia") og Téa Leoni ("Deep Impact") ses i øvrige hovedroller.

Jurassic Park III

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller, Eventyr
Originaltitel Jurassic Park III
Instruktør Joe Johnston
Udgivelsesår 2001
Tags flyvemaskine(airplane), Rescue, mission, eksotiske ø(exotic island), dinosaur, Tyrannosaurus Rex, DNA, palæontologi(paleontology), Velociraptor, Spinosaurus, Jurassic Park
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film