We Steal Secrets - Story Of Wikileaks

Er en Dokumentar film instrueret af Alex Gibney med skuespillerne Iain Overton, Mark Davis, Julian Assange, Jason Edwards fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Dokumentarfilm om oprettelsen af Julian Assanges kontroversielle hjemmeside, som lagde grunden for det største sikkerhedsbrud i amerikansk historie. Hyldet af nogle som den frie tales helt og af andre som en forræder og terrorist, vises den gådefulde Assanges op- og nedture parallelt med, at den amerikanske soldat Bradley Manning hentede hundredtusinder af klassificerede dokumenter fra det amerikanske militærs og diplomatis servere. Biograffilmen om WikiLeaks, The Fifth Estate med Benedict Cumberbatch og Daniel Brühl, har VOD-release i marts måned.

We Steal Secrets - Story Of Wikileaks

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel We Steal Secrets: The Story of WikiLeaks
Instruktør Alex Gibney
Udgivelsesår 2013
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere