junior

Er en Romantik, Science fiction, Komedie film instrueret af Ivan Reitman med skuespillerne Fred Stoller, Monika Schnarre, Leah Teweles, Welker White fra 1994

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Om en genial forsker, der beslutter at bruge sig selv som forsøgskanin, da hans lovende projekt ser ud til at blive standset. Hans ven, der er gynækolog, hjælper ham med at gennemføre eksperimentet, som skal afbrydes igen efter kort tid. Men eksperimentets indvirkning på forskeren er ikke kun fysisk. Følelsesmæssigt ændrer han sig også og er nu fast besluttet på at han vil være mor, eller rettere - far.

junior

Detaljer

Genre Romantik, Science fiction, Komedie
Originaltitel junior
Instruktør Ivan Reitman
Udgivelsesår 1994
Tags graviditet(pregnancy), videnskabsmand(scientist), medier(media), medicin(medicine), baby, videnskab(science), mand graviditet(male pregnancy), frugtbarhed(fertility), Gynækologi(gynaecology), ceasarean fødsel(ceasarean birth)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film