Aliens vs. Predator: Requiem

Er en Science fiction, Action, Fantasy film instrueret af Colin Strause med skuespillerne Glen Brkich, Ty Olsson, Tom McBeath, Tim Henry fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Aliens og Predators er aldrig kommet særlig godt ud af det med hinanden, og de to racer ligger nu i regulær krig. Uheldigvis kommer det til at gå ud over en mindre amerikansk landsby, da repræsentanter fra begge racer ankommer fra rummet for at slagte løs på hinanden. Men der er selvfølgelig altid en lille gruppe naive fjolser, der nægter at give efter for overmagten.

Aliens vs. Predator: Requiem

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Fantasy, Thriller
Originaltitel Aliens vs Predator: Requiem
Instruktør Colin Strause, Greg Strause
Udgivelsesår 2007
Tags Alien, lighuset(morgue), hybrid, trekant(triangle), Predator, nationale vagt(national guard), Alien besiddelse(alien possession), angreb(infestation)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film