Elle

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Paul Verhoeven med skuespillerne Zohar Wexler, Judith Magre, Jean-Noël Martin, Vimala Pons fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

I filmen ’Elle’ forandres forretningskvinden Michéles liv sig for altid, da hun overfaldes og voldtages i sit eget hjem. Hun melder det ikke til politiet, men går i stedet selv i gang med at finde frem til gerningsmanden, som hun er overbevist om er en person fra egen omgangskreds. Både Michéle og hendes voldsmand trækkes ind i et besynderligt og nervepirrende spil, der hvert øjeblik kan ende i en katastrofe.

Elle

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Elle
Instruktør Paul Verhoeven
Udgivelsesår 2016
Tags nøgenhed(nudity), kvinde nøgenhed(female nudity), jul(christmas), vold(violence), voldtægt(rape), fødsel(birth), video spil(video game), bil ulykke(car accident), jul lys(christmas lights), Frankrig(france), kvinde onani(female masturbation), død af far(death of father), død af mor(death of mother), overfald(assault), at give fødsel(giving birth), skilt kvinde(divorced woman), ubuden gæst(intruder), peber spray(pepper spray)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere