Nikita

Er en Action, Thriller film instrueret af Luc Besson med skuespillerne Patrick Buiquangda, Tchéky Karyo, Hubert Gillet, Jacques Disses fra 1990

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

Den aggressive og påvirkede Nikita (Anne Parillaud) skyder en politimand under et røveri. Men i stedet for en dødsdom, bliver hun tilbudt at tjene den franske stat. Fra at være en afstumpet forbryder forvandles hun til en sofistikeret, kvindelig lejemorder. Efter tre års rasende hård kamptræning sluses hun ud til et almindeligt liv, under ny identitet, kun afbrudt af opringninger fra regeringen, når dens fjender skal ryddes af vejen. Da Nikita forelsker sig i en mand, der intet ved om hendes fortid, bliver det livsfarligt for hende at forene sin kyniske profession med kærligheden.

Nikita

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel Nikita
Instruktør Luc Besson
Udgivelsesår 1990
Tags særlige enhed(special unit), Romance, hemmelighed identitet(secret identity), regeringen Assassin(government assassin)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film