51

Er en Science fiction, Gyser film instrueret af Jason Connery med skuespillerne Rachel Miner, Randy Austin, Bruce Boxleitner, Jillian Batherson fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Efter politisk pres giver US Air Force to journalister adgang til verdens hemmeligste base. Men da en af basens ‘langtidsgæster’ befrier sig selv og de andre indespærrede rumvæsener, er Område 51 ikke længere en sikker regeringskontrolleret base, men et grusomt og rædselsvækkende sted. Til trods at være omgærdet af hemmelighed og mystik, er basen faktisk mulig at se for offentligheden. Både fra afstand gennem kikkert eller teleskoper, men også via satellitfotos, som er frit tilgængelige via internettet, enten som billeder til download eller via fx Google Earth. Positionen er 37°14'N 115°49'W i det sydvestlige hjørne af den udtørrede Groom Lake. Overflyvning af området er ikke mulig, da basen er omgivet af forbudt luftrum fra jorden til uendelig højde.

51

Detaljer

Genre Science fiction, Gyser
Originaltitel 51
Instruktør Jason Connery
Udgivelsesår 2011
Tags Alien, sammensværgelse(conspiracy), horror, Cover op(cover up), UFO, coverup
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film