Bandslam

Er en Familie , Komedie, Drama film instrueret af Todd Graff med skuespillerne Will Johnson, Aly Michalka, Candice Jackson, Cassidy Johnson fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Will har ingen venner, men går med til at være manager for den populære Charlottes teenagerockband og hjælpe hende med at vinde skolens bandkonkurrence.

Bandslam

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Drama
Originaltitel Bandslam
Instruktør Todd Graff
Udgivelsesår 2009
Tags musikalske(musical), teenagere(teenagers), nye Jersey(new jersey), Rock band, Slaget af den bands(battle of the bands), teenager
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film