Antboy 2 - Den røde furies hævn

Er en Fantasy film instrueret af Ask Hasselbalch med skuespillerne Boris Aljinovic, Amalie Kruse Jensen, Marcuz Jess Petersen, Astrid Juncher-Benzon fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Albert Gæmelkrå (Loppen) spenderer sine dage i en celle på Dragsbrogs sindssygeklinik. Pelle, der nu er fyldt tretten, nyder livet som superhelt. Hans største ønske er at blive kæreste med veninden Ida, men det er ikke så let. Samtidig står myredrengen pludseligt overfor en mere skrupelløs rival, nemlig Christian – den nye dreng i skolen, der ikke skyer nogle midler for at stjæle Ida fra ham. Og som om det ikke er nok, så er Pelle også hjemsøgt. Antboy og Wilhelm tror først, at det er et poltergeist, der er på spil. Men det viser sig hurtigt, at det er en ny superskurk, der har meldt sig på banen.

Antboy 2 - Den røde furies hævn

Detaljer

Genre Fantasy
Originaltitel Antboy II: Den røde furies hævn
Instruktør Ask Hasselbalch
Udgivelsesår 2014
Tags superhelte(superhero), Teen superhelte(teen superheroes)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film