høj puls

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Lawrence Kasdan med skuespillerne William Hurt, Thom Sharp, Kim Zimmer, Ted Danson fra 1981

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Ned Racine er sagfører i en lille by i Florida. Han overanstrenger sig ikke, men da han møder Matty Walker, sættes der i det mindste godt gang i amorinerne. Kun Mattys rige mand står i vejen for deres erotiske samlivsplaner. Høj puls, der indeholder kraftige hentydninger til Billy Wilders berømte film noir Double Indemnity, er både instruktøren Lawrence Kasdans og skuespilleren Kathleen Turners debutfilm.

høj puls

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel høj puls
Instruktør Lawrence Kasdan
Udgivelsesår 1981
Tags fængsel(prison), utroskab(infidelity), Neo-noir, rygning(smoking), Femme fatale, Nej luft aircondition(no air conditioning)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film