Certain Women

Er en Drama film instrueret af Kelly Reichardt med skuespillerne Jared Harris, Ashlie Atkinson, Rene Auberjonois, Laura Dern fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Filmen foregår omkring den lille by Billings i Montana en kold vinter. Advokaten Laura (Laura Dern), der kæmper med en stædig og omklamrende klient, Fuller (Jared Harris). Han dukker op på hendes kontor i tide og utide og behandler hende som en mellemting mellem en mor, terapeut og kæreste. I otte måneder har Laura har fortalt ham, at han ikke har en sag om en arbejdsulykke, fordi han allerede har indgået forlig. Men først da en mandlig advokat gentager konklusionen, accepterer han det. Gina er ved at bygge sit drømmehus i ødemarken sammen med sin uengagerede mand og konstant tvære teenagedatter. En ung staldarbejder, Jamie (Lily Gladstone), lever et monotont og ensomt liv, hvor hun passer hestene, kører traktor, reparerer hegn og spiser sin varmede sandwich i sengen foran tv’et. En aften fører hendes nysgerrighed hende ind i, hvad der viser sig at være et aftenskolekursus for skolejura for en håndfuld lærere.

Certain Women

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Certain Women
Instruktør Kelly Reichardt
Udgivelsesår 2016
Tags kvinde direktør(woman director), affære(affair), ensomhed(loneliness), landdistrikter indstilling(rural setting), flirte(flirting), lesbisk interesse(lesbian interest), kvinde advokat(woman lawyer), dysfunktionelle forholdet(dysfunctional relationship)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere