oliver!

Er en Familie , Musical, Komedie film instrueret af Carol Reed med skuespillerne Harry Secombe, Shani Wallis, Oliver Reed, Leonard Rossiter fra 1968

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Dette er historien om Oliver, en fattig dreng, der vokser op på et børnehjem. Endelig lykkes det ham at flygte fra de skrækkelige pinsler og søge lykken i London. Her finder han hurtigt nye venner i den smudsige og farlige underverden og oplever en række højdramatiske hændelser, før han til sidst bliver lykkeligt genforenet med sin familie. En dejlig familiefilm i den gode gamle, storslående musical-stil.

oliver!

Detaljer

Genre Familie , Musical, Komedie, Drama
Originaltitel oliver!
Instruktør Carol Reed
Udgivelsesår 1968
Tags musikalske(musical), victorianske England(victorian england), sjældne sygdomme Dreng(orphan boy), lommetyv(pickpocket)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film