Absolutely Anything

Er en Science fiction, Komedie film instrueret af Terry Jones med skuespillerne Joanna Lumley, Sanjeev Bhaskar, Gavin Scott, David Annen fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Skolelæreren Neil opdager pludselig, at han har magiske evner. Faktisk kan han få alt til at ske bare ved at vifte med hånden. Hans eneste udfordring er at få sagt ordene rigtigt og vide, hvad han virkelig vil.

Absolutely Anything

Detaljer

Genre Science fiction, Komedie
Originaltitel Absolutely Anything
Instruktør Terry Jones
Udgivelsesår 2015
Tags London, Alien, lærer(teacher), taler dyr(talking animal), Super beføjelser(super powers), kroppen transformation(body transformation), guddommelig magt(godlike power)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere