Pyrus på pletten

Er en Familie , Komedie, Eventyr film instrueret af Martin Miehe-Renard med skuespillerne Christiane Bjørg Nielsen, Paul Hüttel, Asger Reher, Henrik Lykkegaard fra 2000

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Ved en tilfældighed har Pyrus fundet frem til Gyldengrøds gamle laboratorium, der har været aflåst i mange år. Da rigsarkivarens svigersøn Krusø pådrager sig en voldsom vinterforkølelse, er Pyrus optændt af ønsket om at hjælpe og forsøger at kurere Krusø ved hjælp af en eleksir fra Gyldengrøds laboratorium. Virkningen er katastrofal. Krusø skrumper ind til nisse-størrelse og tumler forvirret rundt i arkivet. Krusø kommer i besiddelse af nissernes tryllebog, som gør ham i stand til at trylle sig ind i forskellige bøger. Og ulykkerne vælter ned over landets statsminister, da Krusø turnerer rundt i telefonbøger, oversigten over traffikplanlægningen i København samt værst af alt; i selveste finansloven. Pyrus er ulykkelig. For en gang skyld forsøgte han at gøre det rigtige, og nu er alle bare endnu mere sure på ham end før. Hvordan skal han dog gøre det godt igen? Han må udvikle noget virkeligt stort.

Pyrus på pletten

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Eventyr
Originaltitel Pyrus På Pletten
Instruktør Martin Miehe-Renard
Udgivelsesår 2000
Tags skab under tv, bagved, vindeballegade hylde(øverste hylde)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere