Smølferne 2

Er en Fantasy, Komedie, Animation film instrueret af Raja Gosnell med skuespillerne Neil Patrick Harris, Brendan Gleeson, Jayma Mays, Jonathan Winters fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
59 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
59 kr Altid Se nu
- Engelsk
59 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Den onde troldmand Gargamel pønser på en ny plan. Han har skabt et par fjendtlige, smølfelignende væsner kaldet fræklinger, som han håber, vil lade ham høste den magiske smølfe-essens. Det går dog op for ham, at kun rigtige smølfer kan give ham, hvad han vil have, og at Smølfine er den eneste, der kender den hemmelige magiske formular, som kan forvandle fræklinger til rigtige smølfer.

Smølferne 2

Detaljer

Genre Fantasy, Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel The Smurfs 2
Instruktør Raja Gosnell
Udgivelsesår 2013
Tags baseret på tegneserie(based on cartoon), smølf(smurf)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film