young sherlock holmes

Er en Action, Fantasy, Kriminal film instrueret af Barry Levinson med skuespillerne Earl Rhodes, Alan Cox, Susan Fleetwood, Anthony Higgins fra 1985

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Hvordan ville det have set ud, hvis Sherlock Holmes og Dr. Watson havde mødt hinanden som drenge i skolen? Ja, det er jo elementært - eventyr fra ende til anden. London hærges af en række bizarre mord, og Sherlock Holmes og hans nye ven John Watson bliver uforvarende viklet ind i dette mørke mysterium. Så går det løs, og den vordende detektiv roder sig ind i et nervepirrende eventyr for at opklare den mest fantastiske sag i sin noget usædvanlige karriere.

young sherlock holmes

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Kriminal, Thriller, Krimi, Drama, Eventyr
Originaltitel young sherlock holmes
Instruktør Barry Levinson
Udgivelsesår 1985
Tags London, aftercreditsstinger, mord(murder), religion og overnaturlige(religion and supernatural), skole ven(school friend), Sherlock Holmes
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film