mord i paradis

Er en Diverse, Thriller, Krimi film instrueret af Sune Lund-Sørensen med skuespillerne Gunnar Obel, Flemming Harpelund, Jan Hertz, Flemming Dyjak fra 1988

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den navneløse journalist fra Mord i Mørket får 2 chok lige efter hinanden. Først myrdes hans gode ven, Kurt - og derefter bliver han af sin chefredaktør sendt til provinsen! Her er en luder blevet slået ihjel på bordellet "Paradis". En tilsyneladende sindssyg knivstikker er blevet anholdt. Men der er noget muggent ved det hele. Et billede af den anholdtes labre forsvarsadvokat lokker vor helt afsted og dermed hvirvles han ind i en række spændende begivenheder, hvor han kommer bag byens pæne facade...

mord i paradis

Detaljer

Genre Diverse, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel mord i paradis
Instruktør Sune Lund-Sørensen
Udgivelsesår 1988
Tags Noir
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere