Ondskabens hotel

Er en Gyser, Thriller film instrueret af Stanley Kubrick med skuespillerne Danny Lloyd, Billie Gibson, Shelley Duvall, Lia Beldam fra 1980

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Jack Torrance er på vanviddets rand – terroriserer sin kone og lille søn – efter at have boet på et øde og uhyggelige hotel uden for sæsonen.

Ondskabens hotel

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel The Shining
Instruktør Stanley Kubrick
Udgivelsesår 1980
Tags Hotel, illusion(delusion), isolation, Forfatter(writer), alkoholiske(alcoholic), bartender, hotelejer(hotelier), AX, vision, sne(snow), titel talt af karakter(title spoken by character), ensomhed(lonelyness), Colorado, labyrint(maze), vicevært(caretaker), Stephen Kongen(stephen king), sneet i(snowed in), værelse 217(room 217), off sæson(off season)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film