Hounds Of Love

Er en Gyser, Thriller, Krimi film instrueret af Ben Young med skuespillerne Ashleigh Cummings, Emma Booth, Damian de Montemas, Michael Muntz fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

I en forstad i Perth midten af 80’erne bliver den 17-årige Vicki Maloney tilfældigt bortført af et forstyrret par, seriemorderne John og Evelyn White. Med indsigten om at hun bliver deres næste offer må hun forsøge at skabe en konflikt mellem parret, hvis hun skal have en chance for at overleve

Hounds Of Love

Detaljer

Genre Gyser, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Hounds Of Love
Instruktør Ben Young
Udgivelsesår 2016
Tags seriel Killer(serial killer), teenage Pige(teenage girl), jul(christmas), mord(murder), kidnapning(kidnapping), voldtægt(rape), seksuel tortur(sexual torture), bortførelse(abduction), psykologiske thriller(psychological thriller), drab en hund(killing a dog), perth australien(perth australia)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere