Unforgettable

Er en Thriller, Drama film instrueret af Denise Di Novi med skuespillerne James Augustus Lee, Frederick Keeve, Mitch Silpa, Robert Wisdom fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu

Plot

Tessa Connover er endnu ikke kommet sig helt over sit forliste ægteskab, da hendes eksmand David bliver forlovet med Julia Banks, og ikke alene bringer han Julia ind i deres fælles hjem, men samtidig også ind i deres datter Lillys liv. Julia forsøger at vænne sig til sin nye rolle som hustru og stedmor, og hun er overbevist om at hun endelig har fundet sin drømmemand - ham som kan hjælpe hende med at glemme alt om sin problemfyldte fortid. Men Tessas jalousi tager snart en patologisk drejning, og hun vil ikke stoppe før hun har gjort Julias drømme til det ultimative mareridt.

Unforgettable

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Unforgettable
Instruktør Denise Di Novi
Udgivelsesår 2017
Tags kvinde direktør(woman director), ex mand(ex husband)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere