101 dalmatinere

Er en Familie , Komedie, Eventyr film instrueret af Stephen Herek med skuespillerne Glenn Close, Joan Plowright, Jeff Daniels, Hugh Laurie fra 1996

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu
- Dansk
149 kr Altid Se nu

Plot

Den skurkagtige Cruella De Vil er besat af pels - frem for alt pelse fra dalmatiner-hvalpe. Denne bizarre smag falder ikke i god jord hos Cruellas designer Anita og hendes mand Robert. Det bliver ikke bedre af, at deres egne dalmatinere Pongo og Perle får et bedårende kuld hvalpe... Denne lykkelige familieforøgelse går selvfølgelig ikke Cruellas næse forbi. Hun gør alt for at overbevise Anita og Robert om at sælge hvalpene til hende. Da det mislykkes, beslutter Cruella sig for at stjæle dem. Nu starter hundehistoriens største redningsaktion. Se 101 lyslevende dalmatinere og en fantastisk Glenn Close, som den skurkagtige Cruella De Vil. Oplev et hæsblæsende eventyr, fyldt med humor og se en slutning, hvor Cruella får lige hvad hun fortjener.

101 dalmatinere

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Eventyr
Originaltitel 101 dalmatinere
Instruktør Stephen Herek
Udgivelsesår 1996
Tags hund(dog), London, hvalp(puppy), mode designer(fashion designer), baseret på en børns bog(based on a children's book), dalmatiner(dalmatian), Fur, dalmatiner
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film