No Good Deed

Er en Thriller, Krimi film instrueret af Sam Miller med skuespillerne Dolan Wilson, Kelly O'Neal, Taraji P. Henson, Kenny Alfonso fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
59 kr Altid Se nu

Plot

For nogle år siden valgte Terry (Taraji P. Henson) at forlade sin ellers lovende juridiske karriere som assisterende statsanklager til fordel for en ny tilværelse som hjemmegående husmor til to i en stille, velhavende Atlanta forstad. En regnfuld aften, da hendes mand er bortrejst, ringer den høflige Colin (Idris Elba) på døren til Terrys hjem under påskud af problemer med bilen, og beder om at låne en telefon. Uden at mistænke den charmerende, karismatiske fremmede lader hun ham stå udenfor og går ind for at hente telefonen, men der går ikke mange sekunder før hun lærer på den hårde måde, at gode gerninger ikke altid er ufarlige. Fra det øjeblik bliver Terry terroriseret i sit eget hjem af den iskolde sociopat, men hvad Colin ikke har taget højde for, er, at Terry ikke alene er på hjemmebane, men måske også har både intelligens og vilje til at slå ham i hans eget, sadistiske spil.

No Good Deed

Detaljer

Genre Thriller, Krimi
Originaltitel No Good Deed
Instruktør Sam Miller
Udgivelsesår 2014
Tags seriel Killer(serial killer), blod(blood), dødbringende(deadly), Killer, sadistiske(sadistic), hjem invasion(home invasion), sociopat(sociopath), gidsel(hostage), morder(murderer), undslap straffefange(escaped convict), undslap Killer(escaped killer)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film