Shane

Er en Western, Drama film instrueret af George Stevens med skuespillerne Ewing Miles Brown, Nancy Kulp, Helen Brown, Jack Sterling fra 1953

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Den berømte instruktør George Stevens' legendariske tolkning af en af de mest kendte westernmyter opnåede seks Oscar'-nomineringer og blev udråbt til en klassiker i amerikansk filmhistorie. Alan Ladd spiller rollen som Shane - en vagabond og tidligere gangster, der kommer en nybyggerfamllie til undsætning, da de bliver terroriseret af en rig kvægavler og dennes lejesvend (Jack Palance). I den sidste, afgørende kamp tvinges Shane til at tage sin egen livsstil op til revision. En film fuld af mystik og stemning -og fabelagtige skuespiller præstationer.

Shane

Detaljer

Genre Western, Drama
Originaltitel Shane
Instruktør George Stevens
Udgivelsesår 1953
Tags pistol(gun), baseret på roman(based on novel), ildkampen(gunfight), bosætter(settler), Start over(starting over), revolvermand(gunfighter), kvæg Ranch(cattle ranch), fornavn som titel(forename as title), Homestead, Cattleman
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere