The Notebook

Er en Romantik, Drama film instrueret af Nick Cassavetes med skuespillerne Tim Ivey, Milton Buras, Jennifer Echols, Mark Garner fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Forfatteren Nicolas Sparks er manden bag denne kærlighedshistorie om en fattig dreng (Ryan Gosling), der falder for en overklassepige (Rachel McAdams) i 40'ernes South Carolina. Pigens forældre blander sig, og de mister kontakten - men kærligheden lever videre. Til Teen Choice Awards vandt filmen i kategorierne "bedste datefilm" og "bedste kys".

The Notebook

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel The Notebook
Instruktør Nick Cassavetes
Udgivelsesår 2004
Tags Kærlighed af ens liv(love of one's life), hemmelighed Kærlighed(secret love), klasse(class), kæmpe(fight), sorg(sadness), floden(river), demens(dementia), Nicholas gnister(nicholas sparks), tårer(tears), digt(poem), postkasse(mailbox), stearinlys(candle)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film