Jailbreak

Er en Action, Komedie film instrueret af Jimmy Henderson med skuespillerne Jean-Paul Ly, Sok Visal, Celine Tran, Laurent Plancel fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

En gruppe fra politiets specialenhed sendes til Prei Klaa-fængslet, hvor landets værste forbrydere sidder. Det, der begynder som en enkel opgave, udarter sig snart til et fængselsoprør. Fanget i et totalt kaos er der kun to muligheder for betjentene, at dø eller slås for at overleve.

Jailbreak

Detaljer

Genre Action, Komedie
Originaltitel Jailbreak
Instruktør Jimmy Henderson
Udgivelsesår 2017
Tags fængsel(prison), Martial kunst(martial arts), Escort
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere