Good Hair

Er en Komedie, Dokumentar film instrueret af Jeff Stilson med skuespillerne Vanessa Bell Calloway, Derek J, Eve Melyssa, Jason Griggers fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En hysterisk morsom film om hår fra kronprinsen af komedie, Chris Rock! GOOD HAIR er en afsløring af komiske dimensioner, som kun Chris Rock kan slippe afsted med. Filmen besøger amerikanske skønhedssaloner, frisør-konkurrencer og videnskabelige laboratorier for at undersøge, hvordan hårmode påvirker aktiviteterne, pengepungen, de seksuelle forhold og selvværdet i det sorte samfund. GOOD HAIR følger Chris Rock på dette flabede eventyr, hvor celebre stjerner åbenhjertigt deler ud af deres egne historier og observationer.

Good Hair

Detaljer

Genre Komedie, Dokumentar
Originaltitel Good Hair
Instruktør Jeff Stilson
Udgivelsesår 2009
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere