Faces in the Crowd

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Julien Magnat med skuespillerne Sandrine Holt, Stephen Huszar, David Atrakchi, Nels Lennarson fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Anna er den eneste overlevende efter seriemorderen Tearjerk Jacks grusomme mordtogt, men hun kan ikke længere genkende ansigter og derfor ikke identificere hverken morderen eller nogen andre. Den eneste hun kender er en loyal efterforsker, som er den eneste person, hun har tillid til. Generelt præges hendes tilværelse af frygt og hun kæmper hårdt med at genoprette et normalt liv.

Faces in the Crowd

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Faces in the Crowd
Instruktør Julien Magnat
Udgivelsesår 2011
Tags seriel Killer(serial killer), mord(murder), detektiv(detective), kroppen en del i titel(body part in title), lidelse(disorder)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film