Bad Ass

Er en Action, Komedie, Krimi film instrueret af Craig Moss med skuespillerne Makenzie Moss, Brian Schlesinger, Marco Morales, Dorian Kingi fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Vietnamhelten Frank Vega vendte hjem efter krigen, men i stedet for at blive fejret, bliver han svigtet af samfundet, han bliver arbejdsløs og kæresten forlader ham. Men 40 år senere får han oprejsning, da han beskytter en ældre sort mand fra nogle skinheads. En handling som gør ham til en lokal helt. Heldet vender dog igen, da hans bedste ven bliver myrdet, og politiet ikke gør noget ved sagen.

Bad Ass

Detaljer

Genre Action, Komedie, Krimi, Drama
Originaltitel Bad Ass (HD)
Instruktør Craig Moss
Udgivelsesår 2012
Tags Los Angeles, kriminalitet(crime), inspireret af True begivenheder(inspired by true events), Vietnam veteran, baseret på True begivenheder(based on true events)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film