Johnny Frank Garrett's Last Word

Er en Gyser, Krimi, Drama film instrueret af Simon Rumley med skuespillerne Sue Rock, Dodge Prince, Devin Bonnée, Jon Arthur fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Da en mand fejlagtigt bliver dømt og henrettet for mord, begynder de mennesker, som er ansvarlige for hans skæbne, at dø uventet. Kan jurymedlem Adam Redman sætte en stoppe for forbandelsen, før det er for sent?

Johnny Frank Garrett's Last Word

Detaljer

Genre Gyser, Krimi, Drama
Originaltitel Johnny Frank Garrett's Last Word
Instruktør Simon Rumley
Udgivelsesår 2016
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere