The Dogs of War

Er en Action, Thriller film instrueret af John Irvin med skuespillerne Christopher Walken, Pedro Armendáriz, Jr., Alan Beckwith, JoBeth Williams fra 1981

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Jamie Shannon (Walken) er en kynisk kriger-til-leje, som kun føler sig rigtigt i live i hjertet af en kampsituation, og han er nu på vej til at påtage sig sin karrieres mest udfordrende opgave: at invadere et korrupt afrikansk diktatur og overdrage ledelsen af landet til en marionet i et britisk selskab. Som forberedelse træner og udruster Shannon mesterligt en deling af lejesoldater med det sidste nye og mest destruktive inden for taktik og militær isenkram. Mens deres eksplosive angreb tager fart, finder Shannon sig selv viklet ind i en egen indre konflikt: Vil det her blive hans største triumf, eller har han solgt sin sjæl sammen med sin ekspertise i krigsførelse?

The Dogs of War

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel The Dogs of War
Instruktør John Irvin
Udgivelsesår 1981
Tags slagmarken(battlefield), lejesoldat(mercenary), revolution, Afrika(africa), tortur(torture), bekæmpe(combat), Guerilla krigsførelse(guerilla warfare), Covert operation, soldat af Fortune(soldier of fortune), guerilla krigsførelse(guerrilla warfare)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere