USS Indianapolis: Men of Courage

Er en Action, Krig film instrueret af Mario Van Peebles med skuespillerne Rebecca N. Pena, Zachary James Rukavina, Weronika Rosati, Diezel Ramos fra 2016

Sammenlign priser

Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu

Plot

Vi kender alle sammen den sandfærdige historie bag bag USS Indianapolis. Det er nemlig samme skib og samme skæbnesvangre mission, som Quint fortæller om i Jaws. USS Indianapolis var skibet, der fik til opgave at levere den første atombombe, der skulle bruges mod japanerne. Den blev sænket af en japansk ubåd, og flere hundrede sømænd måtte overleve i det hajfyldte vand i 5 dage, mens de ventede på at blive reddet. Nicolas Cage spiller skibets kaptajn. Det er nogle gange lidt svært at vide, om man skal tage hans film alvorligt eller ej, men det gælder ikke denne. Det er en gravalvorlig og meget modbydelig historie.

USS Indianapolis: Men of Courage

Detaljer

Genre Action, Krig
Originaltitel USS Indianapolis: Men of Courage
Instruktør Mario Van Peebles
Udgivelsesår 2016
Tags verden krig II(world war ii), baseret på True historie(based on true story), 1940s
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere