Mor & Søn

Er en Drama film instrueret af Calin Peter Netzer med skuespillerne Natasa Raab, Mimi Branescu, Tania Popa, Adrian Titieni fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Cornelia må haste til politistationen, da hendes voksne søn har kørt en ung dreng ned. Moderen øjner muligheden for at få sin fremmedgjorte søn tilbage i folden, men først skal ordensmagten pacificeres. Og den vej går over en medtrafikant, der var vidne til sønnens vanvidskørsel og ikke bare vil hjælpe Cornelia - i hvert fald ikke, hvis det skal være gratis. Endelig er der den sørgende familie, som ikke kan få deres dræbte søn tilbage, men som alligevel håber på en form for retfærdighed.

Mor & Søn

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Pozitia Copilului
Instruktør Calin Peter Netzer
Udgivelsesår 2013
Tags rumænsk nye bølge(romanian new wave), bil ulykke(car accident), mor figur(mother figure), Ødipus komplekse(oedipus complex)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film