thomas & vennerne - thomas og fyrtårnet

Er en Familie , Kort, Animation film instrueret af Greg Tiernan med skuespillerne Michael Angelis, Michael Brandon, Kerry Shale, Keith Wickham fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
49 kr Altid Se nu

Plot

*DANSK TALE* Indeholder afsnittene: Thomas og fyrtårnet, Thomas og den løsslupne bil, Edward deler post ud, Thomas laver ballade, Thomas brænder sammen, Beskidt arbejde. Så er Thomas og vennerne tilbage i nye eventyr på Sodor! Hvert afsnit indeholder spændende rejser i et nyt, interaktivt format, der engagerer børnene. Thomas har fået en helt speciel opgave. Han skal levere en lampe til Sodors fyrtårn, så skibene kan finde vej. Thomas fik besked om, at man skulle være forsigtig med lampen og at den skulle leveres inden det blev mørkt. Thomas tager opgaven meget alvorligt, men kan ikke lade være med at køre lidt for hurtigt, så han når frem til tiden. Pludselig ser Thomas, at der bliver arbejdet på skinnerne og han kan ikke nå at stoppe, da han jo kører lidt for hurtigt. Så han kører lige gennem barrieren og lampen går i stykker. Thomas må hente en ny lampe og kører atter mod Sodors fyrtårn, men når han mon frem til tiden.

thomas & vennerne - thomas og fyrtårnet

Detaljer

Genre Familie , Kort, Animation
Originaltitel thomas & vennerne - thomas og fyrtårnet
Instruktør Greg Tiernan
Udgivelsesår 2010
Tags

Anmeldelser

Skuespillere