Happy Endings

Er en Musik, Komedie, Drama film instrueret af Don Roos med skuespillerne Jesse Bradford, Steve Coogan, Laura Dern, Maggie Gyllenhaal fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Happy Endings sammenfletter tre forskellige hverdagshistorier lidt ud over det sædvanlige. Mamie arbejder på en abortklinik med en kæreste, der er massageterapeut og en hemmelighed: da hun var yngre fik hun et barn med sin homoseksuelle stedbror, som blev bortadopteret. Nicky Kunitz laver billige, snuskede film. Han har opsnuset Mamies hemmelighed, fundet deres barn og vil lave en film om det. Han planlægger derfor at afpresse dem. Gils to lesbiske venner fik noget sæd fra ham for at få et barn for nogle år siden, men påstod, at det ikke blev til noget, selvom de nu har en søn, der ligner Gil lige lovlig meget. Jude er blevet smidt på gaden og flytter ind hos Otis, som bor sammen med sin far, Frank. Jude og Fransk bliver forelskede, men får alle den lykkelige slutning, som de har håbet på?

Happy Endings

Detaljer

Genre Musik, Komedie, Drama
Originaltitel Happy Endings
Instruktør Don Roos
Udgivelsesår 2005
Tags Kærlighed(love), alkohol(alcohol), Køn(sex), nøgenhed(nudity), stof(drug), indie, afpresning(blackmail), utroskab(infidelity), far(father), vedtagelse(adoption), uafhængige film(independent film), Teen, søn(son), filmskaber(filmmaker), dating
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film