Step Up 2: The Streets

Er en Musik, Musical, Drama film instrueret af Jon M. Chu med skuespillerne Cassie Ventura, Black Thomas, Will Kemp, Adam G. Sevani fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Da den oprørske gadedanser Andie begynder på den elitære Maryland School of the Arts, kæmper hun for at falde til samtidig med, at hun forsøger at holde fast i sin tidligere tilværelse. Da hun slår sig sammen med skolens mest talentfulde danser, Chase, for at danne en gruppe af klassens outsidere, der skal konkurrere i Baltimores dansedyst 'The Streets', finder hun endelig ud af, hvordan hun kan opfylde sine drømme og samtidig bygge bro mellem sine to separate verdener.

Step Up 2: The Streets

Detaljer

Genre Musik, Musical, Drama
Originaltitel Step Up 2: The Streets
Instruktør Jon M. Chu
Udgivelsesår 2008
Tags konkurrence(competition), ballet, Street bande(street gang), hip-hop, insurgence, Underdog, breakdance, hjerte-dunke(heart-throb), dans scene(dancing scene), Tryk på dans(tap dancing), legat(scholarship)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film