martian, the

Er en Science fiction, Komedie, Drama film instrueret af Ridley Scott med skuespillerne Ben O'Brien, Eddy Ko, Jessica Chastain, Jonathan Aris fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

En bemandet mission til Mars går galt, da en af astronauterne, Mark Watney, fanges i en storm og formodes død. Hans kolleger vender tilbage til Jorden, men Mark har overlevet og er nu mutters alene på Mars. Han må forsøge at klare sig på skibets minimale forråd og bruge al sin energi og snilde på at finde ud af, hvordan han får skabt kontakt til NASA, så han kan komme hjem igen.

martian, the

Detaljer

Genre Science fiction, Komedie, Drama, Eventyr
Originaltitel martian, the
Instruktør Ridley Scott
Udgivelsesår 2015
Tags baseret på roman(based on novel), duringcreditsstinger, isolation, NASA, plads(space), astronaut, overlevelse(survival), Engineering, strandet(stranded), rumskib(spaceship), videnskab(science), dyb plads Explorer(deep space explorer), Mars, botaniker(botanist), Slaget for overlevelse(battle for survival)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film