Beck - Hvide nætter

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Kjell Sundvall med skuespillerne Ingvar Hirdwall, Mikael Persbrandt, Peter Haber, Stina Rautelin fra 1997

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Mens han er ved at blive anholdt for handel med ecstasy, bliver Martin Becks søn skudt ned af en ukendt gerningsmand. Selvom det nu er for sent ville Beck gerne have kendt sin søn, og han begynder at tænke over, de fejltagelser han har begået som far. Han sætter nu ud på en personlig jagt efter gerningsmændene og bagmændene bag ecstasymiljøet i Stockholm.

Beck - Hvide nætter

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi
Originaltitel Beck 3
Instruktør Kjell Sundvall
Udgivelsesår 1997
Tags

Anmeldelser

Skuespillere