drengen og verden

Er en Familie , Animation, Eventyr film instrueret af Alê Abreu med skuespillerne Melissa Garcia, Alfredo Rollo, Patrícia Pichamone, Alê Abreu fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
89 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu
89 kr Altid Se nu

Plot

*DANSK TALE* Cuca bor i en lille landsby sammen med sine forældre. En dag tvinges hans far til at tage ind til storbyen for at lede efter arbejde. Det efterlader Cuca alene med sin mor i landsbyen, men drengen får selv mulighed for at opleve byen, da han en nat bliver hevet op i en hvirvelvind og ført fra sit hjem. Den moderne verden er både et fantastisk, men også forvirrende sted. Her er et virvar af travle, triste voksne, dyrelignende maskiner og et undertrykkende militær, men storbyen byder også på sin helt egen skønhed. Drengen og verden er en anderledes animationsfilm, hvor stilen er en blanding af akvarel, farveblyanter og collager.

drengen og verden

Detaljer

Genre Familie , Animation, Eventyr
Originaltitel drengen og verden
Instruktør Alê Abreu
Udgivelsesår 2013
Tags rejse(travel), kommer af alder(coming of age), brasilianske(brazilian), modernitet(modernity)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere