About Adam

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Gerard Stembridge med skuespillerne Stewart Roche, Michael Rapport, Donal Beecher, Cathleen Bradley fra 2000

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

På en restaurant bliver den syngende servitrice Lucy Owens taget med storm af Adam, der er lige så uimodståelig, som han er uforudsigelig. Den flotte fyr spilder dog ikke tiden, men indleder en affære med Lucys søster. Og ikke nok med det. Lucys tredje søster og hendes bror er også varme på ham. Nu skulle man tro, at låget ville gå af kedlen. Men her har kærligheden sine helt egne spilleregler.

About Adam

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel About Adam
Instruktør Gerard Stembridge
Udgivelsesår 2000
Tags Kærlighed(love), Køn(sex), forholdet(relationship), kæreste(girlfriend), søstre(sisters), søster søster forholdet(sister sister relationship), servitrice(waitress), utroskab(infidelity), Jomfru(virgin), forførelse(seduction), Brother, ægteskab(marriage), engagement, kunde(customer), uafhængige film(independent film)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film