showtime

Er en Action, Komedie, Krimi film instrueret af Tom Dey med skuespillerne Eddie Murphy, Pedro Damián, Pedro Damian, Rene Russo fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Kriminalbetjenten Mitch Preston har aldrig ønsket sig at være andet end politimand. Det samme gælder Prestons nye makker ordensbetjenten Trey Sellars. Han har altid ønsket at være politimand ... på TV. "Showtime" er en underholdende action-komedie instrueret af Tom Dey (Shanghai Noon), hvor de to megastjerner Robert De Niro og Eddie Murphy spiller sammen for første gang. Den evigt skulende De Niro spiller Mitch, en inkarneret politimand, som tvinges af sine overordnede til at være hovedperson i en reality tv-serie. Murphy spiller Trey, en kameraliderlig betjent som er mere ivrig efter at være i centrum end at være ude på gaderne. Med støtte fra en seertalbesat producer (Rene Russo) og med veteranstjernen William Shatner (der parodierer sin egen figur T.J. Hooker) som lærer ud i den ædle kunst at være tv-strømer, bliver Mitch og Trey hele Amerikas favoritmakkerpar. Men filmens verden bliver snart afløst af den virkelige verden.

showtime

Detaljer

Genre Action, Komedie, Krimi
Originaltitel showtime
Instruktør Tom Dey
Udgivelsesår 2002
Tags politiet operation(police operation), politiet hverdagens liv(police everyday life), diffus(fugitive)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film