Høj Pistolføring 2½

Er en Action, Komedie, Krimi film instrueret af David Zucker med skuespillerne George Kennedy, Ed Williams, Richard Griffiths, Priscilla Presley fra 1991

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Politimanden Frank Drebin (Leslie Nielsen) elsker mysterier. Hvorfor er vi her? Er der liv efter sex? Ja, Drebin tager fat om de store spørgsmål - også det største af alle, nemlig hvordan man forhindrer den luskede Quintin Hapsburg (Robert Goulet) i at forurene miljøet! Sammen med Nielsen i denne overstadige efterfølger til Høj Pistolføring ses igen Priscilla Presley som Jane, kvinden som kan smelte en ostesandwich på 20 skridts afstand, og George kennedy som den frygløse politikaptajn Ed Hocken. Hele slænget er tilbage.

Høj Pistolføring 2½

Detaljer

Genre Action, Komedie, Krimi
Originaltitel Naked Gun 2 ½: Smell Of Fear
Instruktør David Zucker
Udgivelsesår 1991
Tags U.S. formand(u.s. president), spoof, Washington DC(washington d.c.), den hvid hus(the white house)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film