Sleight

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af J.D. Dillard med skuespillerne Kimberly Cohen, Mane Andrew, Seychelle Gabriel, Jimmy Flint-Smith fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Bo er en street magiker, der arbejder i Los Angeles, som månelyser som en narkotikahandler, der sælger Molly til hvide partygoers. Hans mor døde et år tidligere og forlod ham ansvarlig for sin lille søster, Tina. Bo ikke er en almindelig tryllekunstner. Han er en strålende ingeniør og produkt af Los Angeles 'svigtende skole system, som ikke kunne deltage i et universitet på grund af familiemæssige ansvar. Derfor har han ved hjælp af hans tekniske færdighedssæt bygget og implanteret i sin arm en elektromagnet for at hjælpe ham med at tjene penge ved at skabe overbevisende illusioner. Når han løber af hans narkotikapung, Angelo, er han nødt til at bruge sine kræfter som tryllekunstner til at kæmpe for dem, han elsker.

Sleight

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller, Drama
Originaltitel Sleight
Instruktør J.D. Dillard
Udgivelsesår 2017
Tags Los Angeles, søster(sister), kidnapning(kidnapping), stof forhandler(drug dealer), mor(mother), død(death), Magic, døde mor(dead mother), Street, unge(young)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere