Palo Alto

Er en Drama film instrueret af Gia Coppola med skuespillerne Anna Thea Bogdanovich, Margaret Qualley, Claudia Levy, Jessica Elle Taylor fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
29 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
29 kr Altid Se nu

Plot

Gia Coppolas roste debutfilm Palo Alto handler om high school-eleverne Teddy, April, Fred og Emily, som alle er på jagt efter noget at foretage sig i Palo Altos triste forstadsmiljø. April er vildfaren og splittet mellem en tiltrækning til sin ældre fodboldtræner og en uskyldig forelskelse i Teddy – en besværlig skater, hvis kammerat Fred er ved at miste grebet. Den lige så vildfarne Emily anvender i stedet sex for at få bekræftelse. Palo Alto, som er baseret på James Francos novellesamling af samme navn, fanger teenagetidens usikkerhed og ensomhed.

Palo Alto

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Palo Alto
Instruktør Gia Coppola
Udgivelsesår 2014
Tags kvinde direktør(woman director), høj skole(high school), fodbold(soccer), ældre mand yngre kvinde forholdet(older man younger woman relationship), teenage seksualitet(teenage sexuality), teenager
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere