lost soul

Er en Dokumentar film instrueret af David Gregory med skuespillerne Rob Morrow, Michael Gingold, Graham Humphreys, Robert Shaye fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Dokumentarfilmen Lost Soul - The Doomed Journey of Richard Stanley's Island of Dr. Moreau fortæller baggrundshistorien om én af de dårligste film nogensinde, 1996-genindspilningen af The Island Of Dr. Moreau. Utallige sammenstød mellem et par hovedrolleskuespillere med enorme egoer, en visionær instruktør og filmens forretningsmænd, dårlige kreative beslutninger hele vejen igennem forløbet og virkeligt dårligt vejr er blot nogle af de mange elementer, der plagede den katastrofale produktion af den berygtede genindspilning.

lost soul

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel lost soul
Instruktør David Gregory
Udgivelsesår 2014
Tags genindspilning(remake), bag den scener(behind the scenes)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film