Springtur I Toscana

Er en Komedie, Drama film instrueret af Paolo Virzì med skuespillerne Tommaso Ragno, Alice Terranova, Valeria Bruni Tedeschi, Bob Messini fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Beatrice er en speedsnakkende fantast og en wannabe grevinde, der elsker at få folk til at tro, at hun er betroet ven af alverdens magtfulde ledere. Donatella er en mut, tatoveret og skrøbelig ung kvinde, der er opslugt af sin egen store hemmelighed. De er begge patienter på det sikrede psykiatriske bosted Villa Biondi i Toscana og beslutter sig for at tage flugten og tage på eventyr i det smukke område. En rejse, der hjælper dem til at opdage skønheden i det uperfekte. For på papiret er de komplet skøre, men ude i samfundet blandt dem, som anses for at være raske, opfører de sig temmelig normalt.

Springtur I Toscana

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel La Pazza Gioia
Instruktør Paolo Virzì
Udgivelsesår 2016
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere