Bourne Identity

Er en Action, Kriminal, Thriller film instrueret af Doug Liman med skuespillerne Franka Potente, Matt Damon, Clive Owen, Chris Cooper fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

En fiskerbåd samler en bevidstløs mand op fra Middelhavet. Manden har flere skudsår, men lider af hukommelsestab. En mikrofilm indopereret under hans hud, leder ham på sporet af sin mistede identitet, men flere højtplacerede personer vil gøre alt for at stoppe ham i at lære sin fortid at kende. Filmen er baseret på den internationale bestseller af Robert Ludlum og er den første film i serien om Jason Bourne.

Bourne Identity

Detaljer

Genre Action, Kriminal, Thriller
Originaltitel
Instruktør Doug Liman
Udgivelsesår 2002
Tags

Anmeldelser

Skuespillere